About Us

MNORHALIM ENTERPRISE

Ditubuhkan pada APRIL 2016,
Pengasas Mnorhalim Enterprise, MOHAMAD NORHALIM BIN MISRI mewujudkan syarikat ini selepas hampir 2 tahun saya berniaga secara online dan offline wangian Realperfume di samping berniaga Oblong Pataya, Pomade Amran Fans dan Perkhidmatan Ukiran Buah. Bermula sebagai agent sehingga la ke tahap pengedar di Johor.

Tujuan syarikat ini ditubuhkan adalah untuk menghimpun semua bisnes ini dibawah satu jenama. Visi syarikat ini adalah membantu golongan muda terutamanya pelajar untuk mempunyai pendapatan sampingan sendiri dengan membuat bisnes dan seterusnya menjadikan bisnes sebagai sumber pendapatan mereka.

Syarikat ini membuka peluang kepada semua golongan sama ada yang sudah bekerja, belum bekerja dan yang inginkan pendapatan sampingan untuk sama-sama menjadi Agent dan Dropship syarikat ini dengan berniaga Realperfume. Pelajar Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) antara yang golongan yang kami fokuskan untuk menjadi Agent dan Dropship kerana lokasi syarikat ini yang berhadapan dengan UTHM unutk memudahkan segala urusan.

Syarikat ini juga akan membimbing sesiapa yang berminat sehingga menjadi pengedar di kawasan masing-masing walaupun bermula sebagai Dropship.

Agents | Dropship

Login for Agents | Dropship

Mnorhalim Enterprise (JR0065044-W)
Hadapan Universiti Tun Hussein Onn Malaysia
Lorong Haji Sabarudin, Parit Jelutong,
86400 Parit Raja, Batu Pahat
Johor | +6017-7547237
facebook instagram

© 2016 Mnorhalim Enterprise. All Rights Reserved. Designed By PastelCreative Studio

Search